Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Wreck-It-Ralph på iTunes

 


0
Posted 2. november 2012 by

Wreck-It-Ralph er nu tilgængelig på iTunes. Det er udgivet af Disney Mobile Games og giver nye spillere mulighed for at prøve kræfter med klassisk sidescrollende arcade gameplay opdateret til kvaliteten vi har i dag. Der kommer selvfølgelig en animationsfilm med samme navn. Den handler om Ralph, som er den onde i et videospil. Han beslutter at han også kan være en helt. Det går helt galt, for Ralph er klodset af natur og han kommer til at slippe alskens ondskab løs.

Handlingen udspiller sig gennem Game Central Station i en 8-bit grafik verden hvor Fix-It Felix Jr., den Cy-Bug klaskende helt fra Hero’s Duty, kæmper i de sukkerklædte Sweet Climber.

Du kan hente Wreck-It-Ralph via dette link og det koster 7 kroner.

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment