Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Xbox 720 vises ikke på E3 i 2013

 

0
Posted 1. december 2012 by

Kilder tæt på Microsoft fortæller at der kommer en ny Xbox inden Thanksgiving 2013. Samme kilder fortæller til Bloomberg at den nye konsol ikke bliver præsenteret på E3 fordi Microsoft planlægger at lave et seperat event til præsentationen. Kilden ønsker ikke at stå frem da produktplanerne er fortrolige. Det er på høje tid at der kommer en ny generation, da salget af spil til den eksisterende generation er faldende hvor free-to-play, mobil og andre mere tidssvarende forretningensmodeller.

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment