Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Xbox Music værdiløs på Xbox

 

0
Posted 16. oktober 2012 by

Microsoft vil have i både pose og i sæk og derfor lukker Zune som musiktjeneste. Den ersattes af Xbox Music som kommer til at indeholde mere 30 millioner sange hvor de 18 millioner er reklame finansieret. Lidt som du oplever på dit Xbox Dashboard hvor 90% af skærmen er beslaglagt af reklamer, selvom du har Gold.

Ja når der bliver sagt gratis så kræver det selvfølgelig at du betaler 500 kr til Xbox Live Gold om året. Nå ja det er så bare for de første 30 dage. Derefter skal du betale 99 kr om måneden for at beholde streaming services og dine spillelister. Det er så 1200 kr om året for noget som leveres gratis med mit mobil telefon abonnement.

Hvis du ønsker at streame musik gratis så er det Windows 8. Microsoft har annonceret at det er gratis – indtil videre. Her kan du også skippe de  numre du ikker gider at lytte til. Nå, videre til hvad du får, ja eller skal vente på, til Xbox Music.

Nå men så er det vel tilgængelig på SmartGlass, nej ikke  endnu. Surface? Ikke fra starten. Har du en Android eller en iOS enhed? Ja så kommer du til at vente et års tid før du kan bruge den. Ja faktisk er det sådan at PC brugerne kommer til at vente til 26. oktober hvor Windows 8 bliver tilgængeligt. Heldigvis bliver Xbox Music installeret på alt der kommer fra Microsoft, så det bliver ikke til at overse.

Velkommen til Xbox Music. Jeg er sikker på at alle de etablerede musik streaming tjenester får kamp til stregen.

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment