Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Xbox One opdatering med Instant sign-in

 

0
Posted 21. juli 2014 by

De seneste Xbox One opdateringer er mest fokuseret på at få XO til at fjerne alle de funktioner der var hægtet op mod Kinect. Seneste opdatering har endeligt bragt en savnet funktion fra Xbox 360 tilbage nemlig Instant sign-in. Det betyder at i stedet for at have Kinect permanent tilsluttet for at få den til at logge dig på, så kan du nu vælge dette i opsætningen. Du finder punktet under “Settings” (tandhjulet) og på den efterfølgende Preferences undermenu.

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment