Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Xbox One: Pris og udgivelse

 

0
Posted 10. juni 2013 by

Microsofts pressekonference ved E3 er overstået for denne gang, og foruden snesevise af nye spilannonceringer, er der nu også kommet flere oplysninger omkring Xbox One, navnlig pris og udgivelse. Xbox One bliver tilgængelig til november og vil koste 499 euro, i skrivende stund omkring 3720 kroner. En speciel “Day One” edition vil være tilgængelig for dem der forudbestiller konsollen fra i dag.

Kan man ikke vente til november med at få fingrene i en Xbox One, kan man eventuelt trøste sig med genudgivelsen af Xbox 360, der har fået et nyt design i stil med Xbox One og som er tilgængelig allerede i dag.

Comments

comments


Magnus Laursen

 
Jeg er skribent hos GamersLounge, med særlig interesse for halvgamle rollespil og andre titler, hvis salgsdato forlængst er udløbet. I det mere eller mindre virkelige liv læser jeg filosofi på universitetet. Jeg nærer stor kærlighed til tegneserier og lægger især vægt på historien i spil, men når indholdet bliver for teksttungt eller trægt, er jeg altid frisk på et slag Super Smash Bros. eller Halo.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment