Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

XCOM Enemy Unknown kan nu hentes til iTunes

 

0
Posted 20. juni 2013 by

Så har 2K udgivet Firaxis’s populære tur baserede strategispil XCOM Enemy Unknown på iTunes. Det virker på en stor del af Apples produkter selvom en iPad nok vil være at foretrække. Denne version er fuldstændig magen til versionen udgivet i efteråret 2012 som vi har anmeldt, bortset fra at der ikke er online multiplayer. Prisen er 130 kr og dermed i den lidt dyre ende for en iTunes udgivelse. Du findet det via dette link.

XCOM ipad 01

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment