Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Yakuza 3 screenshots

 

 
Resumé
 

criteria 1
 
 
 
 
 
/5


 


Sammendrag

Det sidste Yakuza spil blev udgivet sent i 2008 til Playstation 2. Det første til denne generation af konsoller bliver så 3’eren og der er kommet nye screenshots. Så må vi se om serien fanger det vestlige publikum i denne omgang. Pænt ser det ihvertfald ud! Du kan se screenshots her. Kilde: eurogamer.pt Der er […]

0
Posted 7. februar 2009 by

 
Nyhed
 
 

Det sidste Yakuza spil blev udgivet sent i 2008 til Playstation 2. Det første til denne generation af konsoller bliver så 3’eren og der er kommet nye screenshots. Så må vi se om serien fanger det vestlige publikum i denne omgang. Pænt ser det ihvertfald ud!

Du kan se screenshots her.

Kilde: eurogamer.pt

Der er en kæmpe kampagne i Japan og Sega ligner nogen der virkelig satser på dette franchise. De har således teamet op, blandt 27 andre firmaer, med en kæde af 62 japanske solcentre som hedder Hiyake Salon Sole. Centrene tilbyder pre-paid kort som man kan bruge i solarier med Yakuza designs og sætter plakater op med billeder af spillet. Til gengæld vil solcentrenes navn pryde reklametavler i selve spillet.

Spillet er sat til udgivelse i Japan d. 26 Februar.

 

Kilde: ign.com

Comments

comments


Morten Lauritzen

 
Gamer lige nu: DmC, Bioshock Infinite, Spelunky (XBLA) Ser frem til: GTA5 og ny hardware!!


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment