Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Yooka-Laylee ude på Switch nu

 


0
Posted 15. december 2017 by

I går var en stor dag for Yooka-Laylee fans. Det var nemlig dagen hvor spillet endelig blev udgivet til Nintendo Switch.

Yooka-Laylee skulle faktisk have været udgivet til Wii U i sin tid. Men da Playtonic oplevede flere problemer med at få det ud til Wii U smed de håndklædet i ringen og opgav dette projekt.

Men nu er det endelig ude på en Nintendo konsol, så nu kan vi alle nyde spillet på Nintendo Switch. Dette fejrer vi ved at dele udgivelses traileren til spillet.

Skal der spilles Yooka-Laylee i weekenden?

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment