Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 


 
NYHED
 
 

Rocket League får Switch eksklusive biler

Der var stor glæde da Rocket League blev annonceret til Nintendo Switch. Glæden er lige så stor nu, for der er godter at hente i Switch versionen af spillet.

PlayerUnknown’s Battlegrounds runder endnu en milepæl

PlayerUnknown’s Battlegrounds har taget gamer verdenen med storm. Og nu har spillet nået endnu en milepæl.

LEGO Worlds får sin egen Switch trailer

Siden LEGO Worlds blev annonceret til Nintendo Switch, har vi ikke hørt det vilde fra spillet. Det laver vi så om på nu.

Gran Turismo Sport Limited Edition PlayStation 4

Sony har i dag har løftet sløret for en lækker Gran Turismo Sport Limited Edition PlayStation 4. Farven er holdt i mat sølv og konsollen bærer det karakteristiske Gran Turismo-logo, så det kunne snildt få tænderne til at løbe i...

Internationale esports-giganter mødes i Royal Arena

BLAST Pro Series: Svenske giganter og internationalt storhold på scenen! 4 af 6 internationale tophold er nu klar til BLAST Pro Series, København NiP (Ninjas in Pyjamas) og FaZe Clan med danske “karrigan” på holdet bekræftet Ve...

The Crew 2 har fået udgivelses dato

Det blev modtaget med stor glæde da The Crew 2 blev annonceret. Der har været lidt stille omkring denne titel på det sidste, men det laver vi om på nu.

Pokkén Tournament DX får snart en Switch demo

Hvis Pokkén Tournament DX er en titel du bare må prøve så snart så muligt, så har vi nyheden der kan gøre din dag lidt bedre.

Se den nye Nintendo Classic Mini: Super Nintendo trailer

Glæden ville ingen ende tage da Nintendo Classic Mini: Super Nintendo blev annonceret. Og nu kan vores glæde igen blive blusset op, for nu har vi en ny trailer til konsol udgivelsen.

Anno 1800 annonceret

Folk der elsker by bygge spil kender uden tvivl Anno serien. Og nu starter et nyt kapitel i denne serie.

Fear Effect genudgives som Fear Effect Reinvented

Det er 17 år siden at Fear Effect tog PlayStation med storm. Nu har Square Enix Collective annonceret at det originale Fear Effect bliver genopfundet til den nye hardware generation. Fear Effect Reinvented er nu blevet bekræfte...