Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 


 
NYHED
 
 

Fallout 4 VR nu ude til HTC Vive

Så er Fallout 4 VR ude til HTC Vive. Hvis du rigtigt skal leve dig ind i verdenen så er det vejen frem. Du kan se mere i traileren ovenfor og her er pressemeddelelsen: We’re pleased to announce that Fallout 4, the legendary pos...

Middle-earth: Shadow of War Outlaw Tribe Nemesis & Gravewalker Difficulty ude nu

Så er DLC pakken  Outlaw Tribe Nemesis Expansion ude til Middle-earth: Shadow of War . Har du sæson passet så er den med der. Desuden er den gratis opdatering Gravewalker Difficulty ude til alle. Den blev tidligere kaldt Brutal...

Få Assassin’s Creed IV: Black Flag gratis

Hvis du ikke har prøvet storhittet Assassin’s Creed IV: Black Flag, så er der en rigtig god grund til at gøre dette nu.

Conan Exiles har fået udgivelses dato

Vi skal tilbage til August måned hvor Conan Exiles blev annonceret. Der har været ret stille omkring denne titel på det seneste, men det laver vi om på nu.

Nintendo Switch har nået en milepæl

Man må sige at siden Nintendo Switch blev udgivet, har der været et vildt omkring denne lækre hybrid konsol. Nu har konsollen nået endnu en milepæl.

One Piece: World Seeker udkommer i vesten

Bandai Namco Entertainment America or Europe har i dag annonceret at One Piece: World Seeker er på vej til Nord Amerika og Europa i 2018.

Blood & Truth byder på hardcore VR action i ny gameplay video

Sony's London Studio har været rigtig gode til at tage imod PlayStation VR. Deres seneste spil The London Heist blev spillet af mange og bød på en fed shooter oplevelse. Det vil de gøre vildere og større til næste år med deres ...

Concrete Genie ser farvestrålende ud i ny gameplay video

PixelOpus er et af de mindste udviklere under Sony's paraply. På trods af det, har udvikleren store ting at fortælle om deres kommende tredje-person action-eventyr spil Concrete Genie.

Street Fighter 30th Anniversary Collection annonceret

For at fejre Street Fighter´s 30 års jubilæum, bliver en vild samling sendt ud.

Den kommende animerede Spider-Man film får trailer

Der har været lidt snak i krogende omkring den kommende animerede Spider-Man film. Nu kan vi få snakken et niveau op af, for der er netop landet en ny trailer.