Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

 

 
Intelligent Systems
 
 

Fire Emblem Warriors anmeldelse

Fire Emblem Warriors vil med sikkerhed byde på en masse timers underholdning, fra start til slut. Der er sjov for Fire Emblem fans, Dynasty Warriors fans, eller generelle fans af Hack'n'slash genren.
 
 
 
 
 
 

Fire Emblem Echoes: Shadows Of Valentia anmeldelse

Fire Emblem Echoes: Shadows Of Valentia er en rigtig god genfortælling af Famicom titlen Fire Emblem Gaiden. Der er spænding, humor, drama og et fedt gameplay. Det er med sikkerhed en af de bedre JRPG'er i 2017.
 
 
 
 
 
 

Paper Mario: Color Splash anmeldelse

Paper Mario: Color Splash er den mest farverige Wii U titel vi har set siden Splatoon, og vi er vilde med det. Det er ikke vildt nyskabende, men det er uden tvivl en must have titel for Mario fans.
 
 
 
 
 
 

Fire Emblem Fates anmeldelse

Vi har spillet Fire Emblem Fates indtil vores små tommeltotter er helt flade, og kan komme med dommen over spillet. Hvis du vil have en stor oplevelse du ikke glemmer med det samme så køb Fire Emblem Fates, for det har underhol...
 
 
 
 
 
 

Fire Emblem: Awakening anmeldelse

Intelligent Systems har med Fire Emblem: Awakening vist, at der er en årsag til at deres tanker omkring turbaseret taktiske rollespil er kopieret af mange andre. Det er robust og velafprøvet gameplay der giver masser af timers ...