Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Epic Mickey 2 Sammenhold gør stærk PS Vita anmeldelse

 
 
Overblik
 

Platform:
 
Genre:
 
PEGI:
 
Udgiver:
 
Udvikler:
 
Udgivet: 19. juni 2013
 
Spillere: 1 eller 2 spillere
 
Vurdering
 
 
 
 
 
3/5


User Rating
1 total rating

 

Det positive


Stadig samme gode historie på dansk

Det negative


Ingen cross save og dårlig udnyttelse af PS Vita muligheder


Samlet vurdering

Vi har tidligere anmeldt “Epic Mickey 2 – Sammenhold gør stærk” og det er der ingen grund til at gøre igen. Nu er spillet så udkommet på PS Vita som en direkte portering lavet af Sony. Det er fuldstændig den samme historie lige ned til sange og hvor du finder de forskellige ting. Det er […]

0
Posted 25. juli 2013 by

 
Anmeldelse
 
 

Vi har tidligere anmeldt “Epic Mickey 2 – Sammenhold gør stærk” og det er der ingen grund til at gøre igen. Nu er spillet så udkommet på PS Vita som en direkte portering lavet af Sony. Det er fuldstændig den samme historie lige ned til sange og hvor du finder de forskellige ting. Det er stadig en rigtigt god og underholdende Disney historie, hvor der er masser af timer underholdning.

Jeg synes det er synd, at den er lavet som en helt selvstændig udgivelse. Der udgives masser af titler hvor du f.eks. får PS Vita versionen med hvis du har PlayStation 3 udgaven. Det er ikke tilfældet her. Samtidsig kunne jeg også ønske mig noget så simpelt som at mine save games, der er gemt i skyen via PS3, kunne bruges på PS Vita. Ikke engang dette åbenlyse element er taget med.

epic mickey 01Epic Mickey 2 er designet til en eller anden form for kontroller du peger med, f.eks. Move. Det skal selvfølgelig repræsenterer penslen du benytter i spillet. Porteringen til PS Vita har blot lavet dette så du kan trykke på skærmen for at male. Det er nok det dårligste valg, for Mickey skal være meget præcis med penslen, og når dine fingre dækker skærmen så virker det ikke særligt godt. Specielt i de baner hvor du både skal bruge fortynder og maling er den berørings følsomme skærm stort set uanvendeligt. Der er spil som egner sig til PS Vita’s mange varierede tekniske muligheder og det kræver at spil mekanismer tilpasses.

Epic Mickey 2 til PS Vita rykker et hak ned af skalaen i denne portering.

 

Spillet er anmeldt på PS Vita og leveret af Sony

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment