Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

The Forest – Video Preview

 


0
Posted 25. juni 2014 by

The Forest er et single player survival spil som er udviklet af EndNight Games LTD. Spillet er stadig i Alpha og kan købes i gennem early acces på Steam. Spillet er meget lignende andre survial spil i at man skal samle forskellige ressourcer og bruge dem til at crafte sig vejen frem til et bedre liv i The Forest. Man kan altså bygge små hytter, båle, tømmerflåder, grønsags plantager osv. På denne måde gælder det om at overleve så længe som muligt. MEN! Så nemt er det ikke! Der er andre på øen der ikke er glade for at du er ankommet. Kanibaler, de kommer efter dig hvis du larmer for meget eller har bygget for meget, de kommer efter dig hvis de ser dig og de er nådesløse!. De kravler op i træer og hopper ned på dig og slår dig med deres stenøkser. Så har du hvad der skal til for at overleve? Du kan i hvert fald give det et skud. Spillet koster p.t. 15 euro på steam eller ca 100 kr. Se et preview øverst i denne artikel hvor jeg spiller lidt af spillet og fortæller lidt om hvad jeg synes.

 

Comments

comments


Michal Galewski

 
Jeg er en fyr i starten af 20′erne, som elsker at spille alle de spil jeg kan komme i nærheden af. Mest af alt spiller jeg på PC som ThePolishDane, sammen med mine venner. Min fremtidsplan er at blive spiludvikler med speciale i Software Udvikling. Jeg laver også lidt gameplay videoer på min youtube kanal.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment