Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Galewski’s Corner – Intrusion 2

 


0
Posted 7. juni 2013 by

Episode #5 af Galewski’s corner.

Galewski’s corner er en ny serie hvor jeg vil gøre mit bedste for at vise jer et nyt spil hver dag.

Det vil fungere som et preview af forskellige spil. Episoderne vil varer alt fra 5-15 min, alt efter hvilket spil vi kigger på.

I denne episode kigger vi på et spil som hedder Intrusion 2, et spil der er lavet af en mand ved navn Aleksey Abramenko (twitter).

Intrusion 2 er altså både udviklet og udgivet af denne ene mand. Det er noget af en opgave at tage på sig og man må sige at han har klaret opgaven til top karakter.

Spillet kan købes på steam, bare tryk på dette link.

Intrusion 2 er også en del af HumbleIndieBundle8, og kan derved købes på www.humblebundle.com i de næste 4 dage.

Intrusion 2 er et actionfyldt 2D shooter spil, med en smule platform elementer. Et spil der personligt mindede mig meget om Konami’s spil Contra, Contra er et af de fedeste spil jeg spillede da jeg var barn. Det er nok også derfor at jeg synes rigtig godt om Intrusion 2.

Abonner på min youtube kanal ThePolishDane, hvis du vil være den første til at hører om næste episode af Galewski’s Corner

Comments

comments


Michal Galewski

 
Jeg er en fyr i starten af 20′erne, som elsker at spille alle de spil jeg kan komme i nærheden af. Mest af alt spiller jeg på PC som ThePolishDane, sammen med mine venner. Min fremtidsplan er at blive spiludvikler med speciale i Software Udvikling. Jeg laver også lidt gameplay videoer på min youtube kanal.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment