Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Galewski’s Corner – Tiny and Big: Grandpa’s Leftovers

 


0
Posted 11. juni 2013 by

Episode #7 af Galewski’s corner.

Galewski’s corner er en ny serie hvor jeg vil gøre mit bedste for at vise jer et nyt spil hver dag.

Det vil fungere som et preview af forskellige spil. Episoderne vil varer alt fra 5-15 min, alt efter hvilket spil vi kigger på.

I denne episode kigger vi på et spil som hedder Tiny and Big: Grandpa’s Leftovers, spillet er lavet af Black Pants Games.

Tiny and Big: Grandpa’s Leftovers er på steam beskrevet som et Indie, Platform spil. Det gælder om at samle forskellige genstande og finde hemmeligheder i de mange baner. Dette gøres ved at man udnytter de forskellige og specielle våben ens karakter har.

Tiny and Big: Grandpa’s Leftovers indeholder nogle spændene mekaniker som gør at spillet har mange muligheder for at være både udfordrende og underholdene.

Spillet kan købes på steam, bare tryk på dette link.

Abonner på min youtube kanal ThePolishDane, hvis du vil være den første til at hører om næste episode af Galewski’s Corner

Comments

comments


Michal Galewski

 
Jeg er en fyr i starten af 20′erne, som elsker at spille alle de spil jeg kan komme i nærheden af. Mest af alt spiller jeg på PC som ThePolishDane, sammen med mine venner. Min fremtidsplan er at blive spiludvikler med speciale i Software Udvikling. Jeg laver også lidt gameplay videoer på min youtube kanal.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment