Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Quantum Break anmeldelse

 

 
Overblik
 

Platform: ,
 
Genre:
 
PEGI:
 
Udgiver:
 
Udvikler:
 
Udgivet: 5. April 2016
 
Spillere: 1 spiller
 
Vurdering
 
 
 
 
 
4/5


User Rating
no ratings yet

 

Det positive


Spillet er unikt. Det har en historie som er værd at følge med i, og det har meget at byde på.

Det negative


Man kan godt sidde med den følelse, at det måske var lidt hurtigt gennemført.


Samlet vurdering

Quantum Break er et unikt spil, og det har mange værdier man kan fremhæve. Savner du et spil med spænding lige fra du starter det op, til du stopper med at spille, så er det Quantum Break du skal ud og investerer i. Vi har i hvert fald nydt vores tidsrejse sammen med Jack Joyce.

0
Posted 27. april 2016 by

 
Anmeldelse
 
 
Kunne det ikke være fedt hvis i kunne rejse i tiden?
Det er faktisk muligt nu. Det eneste der skal bruges er en Xbox One eller PC og spillet Quantum Break, så er i godt kørende. Vi har anmeldt spillet på Xbox One, og her er vores dom.

qbbobble

Vi vil nu tage jer med til Riverport, hvor vi ser konsekvenserne i hvor galt det kan gå hvis en tidsrejse ikke lige går efter planen. Vi vil forsøge at rette op på det sammen med Jack Joyce og hans gode ven Paul Serene, og vi vil selvfølgelig ikke glemme Beth Wilder.

Grunden til vi nævner alle 3 ved navne, er man nærmest får et nært forhold til dem igennem spillets historie, for den er ret medrivende må man sige. Den skal vi selvfølgelig nok vende tilbage til.

Når man starter spillet op, finder man hurtigt ud af, at dette bliver en oplevelse man vil huske. For spillet starter jo lige på og hårdt, og man er revet med fra starten af. Historien er nemlig meget godt skruet sammen, og man skal have det hele med, for det er nu ret spændende.

Noget der er super fedt ved historien er de film sekvenser der er lagt ind blandt spillets sekvenser. Og når vi siger film sekvenser mener vi det. For det er nemlig rigtig film der er blandet ind i spillets film sekvenser. Det fungere rigtigt godt og giver en speciel oplevelse. I kan se et eksempel på dem ved at se den video der kommer her:

Men lad os vende tilbage til den ”kære” Jack Joyce som er spillets hovedperson. For når man er kommet i gang med spillet, så finder han stille og roligt ud af at han, efter denne dårlige tidsrejse, har fået de vildeste overnaturlige kræfter.

Det er med de kræfter du skal rette op på alt det der er sket. I starten kan det måske virke overvældende med hvad man kan, men når man er kommet ind i de ”få” ting man kan, så er det faktisk vildt, og giver spillet en fed oplevelse. Man skal bare huske at gøre brug af de kræfter, og ikke mindst, huske hvilke kræfter der gør hvad. For bruger man dem rigtigt, så er man godt på vej i spillet.

Der er som sagt fart over feltet lige fra starten af i spillet. Så man kommer ikke til at kede sig kan vi med garanti love. For der er ud over spillets obligatoriske historie del, så er der også en del ekstra at finde i spillet. Og er man typen der bruger tid på de ekstra ting der er at finde, så er der en hel del ekstra gameplay gemt i spillet.

qbdødbro

Selve historiedelen er nok ikke den længste man har set, for det kan godt føles som om man er lidt hurtigt igennem spillet. Men når man er i gang med spillet, så har man valgmuligheder at tage, og disse valg har selvfølgelig effekt på selve historien. Når man har spillet det igennem for første gang, vil man med sikkerhed tage fat i det igen, og gå i krig med historien en gang til, for spillet byder på 3 sværhedsgrader, og en masse at udforske og opnå, så i kommer ikke til at kede jer.

Når man spiller, så skal man lige vænne sig til de grafiske effekter der er i Quantum Break, for de kan for nogen godt være lidt specielle. Men de er lavet til ære for, at vise hvad der sker med mislykkedes tidsrejser, og det fungerer vildt godt. Og til sammen er spillet et meget flot grafisk stykke arbejde.

Når man har spillet Quantum Break igennem, kan man godt sidde med en lidt blandet følelse. Man kan virke en smule skuffet over det ikke levede op til ens forventninger, som kunne have været store efter det hype der har været om spillet. Men når den så er tænkt lidt igennem, så er den samlede oplevelse faktisk ret godt, og spillet er helt sikkert noget der burde stå i de fleste spil samlinger (Kan dog kun købes til Xbox One og PC)

qbskud

Quantum Break er et unikt spil, og det har mange værdier man kan fremhæve. Savner du et spil med spænding lige fra du starter det op, til du stopper med at spille, så er det Quantum Break du skal ud og investerer i. Vi har i hvert fald nydt vores tidsrejse sammen med Jack Joyce.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment