Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Spionernes Bro anmeldelse

 

 
Overblik
 

Platform:
 
Genre:
 
PEGI:
 
Udgiver:
 
Udgivet: 7. April på DVD, Blueray og Video on Demand
 
Vurdering
 
 
 
 
 
4/5


User Rating
no ratings yet

 

Det positive


Filmen er meget velskrevet og den rammer perfekt. Skuespillerne gør et meget flot stykke arbejde i Spionernes Bro.

Det negative


Filmens længde kan skræmme nogen, men når man først har set det hele kan man se det var nødvendigt.


Samlet vurdering

Spionernes Bro er en film, som man ikke skal være ked at står i ens film samling. Den rammer lige på og hårdt og fortæller historien som man kan ønske sig. Filmen kan varmt anbefales herfra.

0
Posted 17. april 2016 by

 
Anmeldelse
 
 
Vi vil nu tage jer en tur med ind i filmens verden, for at se på en ny Steven Spielberg film. Denne gang har han kastet sig over en film der er baseret på en virkelig hændelse. Vi tager jer nu med tilbage til den kolde krig og ser nærmere på filmen Spionernes Bro.

sbhank

Filmen handler kort og godt om advokaten James B. Donovan, som får den ret svære opgave at skulle forsvare den russiske spion Rudolf Abel, som er taget til fange af de amerikanske myndigheder.

Men en sådan handling har desværre en pris, og den er ikke en billig en. Stille og roligt vender folk ham nemlig ryggen, da det jo ”selvfølgelig” ikke er i orden at skulle forsvare en russisk spion i USA. Han passer jo bare sit job, men igen er han jo på fjendens side, og beskytter ham.

sbtosnakker

Intet er så skidt at det ikke er godt for noget. For på selvsamme tid, styrter en amerikansk pilot ned i Rusland og bliver taget til fange. Så nu tager filmen den drejning, at det nu handler om at lave en udveksling med den Russiske spion for den Amerikanske pilot.

Filmen starter ret mørk og dyster, og det er nok mest for at skabe en stemning for film og dens handling. Vi kan med det samme sige, at denne film ikke er det store action brag, men det er hellere ikke det der er meningen med denne film.

Det miljø man har skabt i Spionernes bro, er direkte perfekt. Man har det nærmest som man er en del af den kolde krig, og hvordan man har haft det den gang. Man kan godt mærke at der er kælet for en hver detalje for at skabe dette mesterværk.

sbmiljø

Spionernes Bro byder på skuespillere som Tom Hanks, som tager rollen som den ”berømte” advokat Donovan. Mark Rylance har rollen som den Russiske spion Rudolf Abel. Filmen har også en masse andre gode skuespillere med i sig, så den er godt stjerne spækket som man siger.

Skuespillet i filmen er spot on. Alle skuespillere tager virkelig rollen til sig, for hver enkelt af dem har jo hver deres ”historie” at fortælle, og det gør de på en måde s

Selvom plottet i filmen er ret mørkt og dystert, så er der stadig plads til en lille portion humor, hvilket er ret godt placeret i filmens ellers så mørke tema. Så selvom filmen har et meget seriøst plot, så kan man til tider godt trække lidt på smilebåndet.

sbregn

Filmens længde på hele 2 timer og 21 minutter kan nok skræmme en del, men det er nødvendigt at den har den varighed den har, for der er en del historie der skal fortælles. Og det bliver selvfølgelig fortalt i bedste Spielberg stil, og vi nyder det.

Spionernes Bro er en film, som man ikke skal være ked at står i ens film samling. Den rammer lige på og hårdt og fortæller historien som man kan ønske sig. Filmen kan varmt anbefales herfra.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment