Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Star Trek The Original Series anmeldelse

 
 
Overblik
 

PEGI:
 
Udgiver:
 
Udgivet: 18 August 2016
 
Vurdering
 
 
 
 
 
4/5


User Rating
no ratings yet

 

Det positive


Fantastisk boks med massive mængder ekstramateriale. En dejlig charmerende oplevelse. Opdateret billedkvalitet og nye visuelle effekter en fed feature.

Det negative


Nogle afsnit kan godt handlingsmæssig være lidt langtrukne.


Samlet vurdering

I kølvandet på Star Treks 50 års jubilæum er Star Trek The Original Series en boks der i den grad er værd at kaste penge efter. Er man fan, så får man rigtig meget for pengene og er man ny, er her et rigtig godt sted at starte. Med opdateret billede kvalitet, lyd, effekter og en masse andet, er der virkelig kræset for at intet skal mangle. Alt i alt en lækker boks!

0
Posted 30. september 2016 by

 
Anmeldelse
 
 

Vi har tilbragt en del timer med Captain James T. Kirk, Mr. Spock og Dr. Leonard McCoy på stjerneskibet U.S.S. Enterprise. Med hele 3 sæsoner, nyrestaurerede episoder og over 9 timers ekstramateriale er Star Trek The Original Series en fantastisk boks for enhver Star Trek fan. Set your phaser to stun! – og kom med på tur ud hvor intet menneske før har været!

startrekbanner

Star Trek The Original Series er en spændende og hyggelig serie. Med 3 sæsoner sprædt ud på 20 blu-ray disk, er boksen noget af en mundfuld. I en tæt og kompakt boks med et papsleeve prydet med lækker poppende grafik, er den bestemt ikke grim at se på. De mange disks er godt pakket sammen og har hver deres farve. Dog er måden sektionen af disks sat ind i boksen løs og kan let tages ud. Her ville det være rart med et lidt stærkere materiale eller sammensat på en anden måde. Men så lang tid man ikke kaster rundt med det hele og er bare lidt forsigtig, så går det. På bagsiden af coveret er alt listet. Lige fra hvad hvert afsnit hedder til alt hvad der er af ekstra materiale. Nemt og overskueligt.

Nu til dags er mange måske mest bekendt med Star Wars og selvom Star Trek har haft sine mere nutidige film på plakaten, er det ikke sikkert man er så fortrolig med den serie som startede det hele. Allerede fra første afsnit i sæson 1, ser man den charme som man kunne forvente af en serie fra sidst 60’erne. Der er lidt akavet skuespil og effekterne som  man kunne forvente. Historien og handlingen i hvert afsnit kan godt trække lidt ud til tider. Men dette skal ikke menes som kritik, tværtimod! Det hele er sammensat således at man kan se charmen skinne direkte igennem skærmen. Måden hvorpå Spock er så overlegen iht. de andre på Enterprise og Kirks kække bemærkninger er med til at gøre serien mindeværdig.

startrektos2

Hvert afsnit har 2 forskellige formater. Inden man starter, får man valget mellem at se afsnittet som den var lavet med de orignale effekter. Man kan også vælge at se afsnittene med den forbedrede billed- og lydkvalitet sammen med helt nye effekter. Man kan skifte mellem de to versioner, som sker via “skift vinkel” knappen. Selvom det kan være tiltalende at se afsnittene med de nye effekter hvor de gamle modelrumskibe og planeter lavet af papmache er skiftet ud med 3d animationer, så slår det ikke helt de orignale effekter. Udover justeringer på billede og lydsiden, er der ikke pillet ved andet. Lyden er blevet skubbet op til DTS-HD MA 7.1 så du kan nyde serien i den bedste surround sound. Billedsiden er lækker og skarp med en opgradering til 1080p.

startrekbanner2

Du får ekstramateriale til den helt store guldmedalje her. Over 9 timer! Jo der er masser af previews og trailers for diverse, men også en hel masser bag-om scenen og ekstra lækkerier. Det er en sjældenhed at man inkludere så meget ekstra og det giver også boksen mere værdi for enhver fan af serien, at der medfølger de mængder materiale som der gør.

I kølvandet på Star Treks 50 års jubilæum er Star Trek The Original Series en boks der i den grad er værd at kaste penge efter. Er man fan, så får man rigtig meget for pengene og er man ny, er her et rigtig godt sted at starte. Med opdateret billede kvalitet, lyd, effekter og en masse andet, er der virkelig kræset for at intet skal mangle. Alt i alt en lækker boks!

Comments

comments


Jonas Plum

 
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commedore 64 og til nutidens konsoller. Elsker et fedt action spil, men er ikke tøven med spil fra alle genre. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig med videoproduktion og er ved at afprøve vande med spil udvikling. Find mig på instagram/jonasplum


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment