0
Posted 26. april 2010 by positive in Uncategorized
 
 

2v2 Cup til CopenhagenROBOT


fifa-10-banner
Er du god til FIFA og er din bedste ven, far, bror, onkel, kæreste, søster eller nabo lige så god som dig? Så giver fifa.dk i samarbejde med spilpriser.dk og komplett.dk jer nu muligheden for at vinde en Playstation 3 til jer begge to.

Der skal to til tango og lørdag den 1. maj kl. 10 byder fifa.dk i samarbejde med spilpriser.dk og komplett.dk nemlig op til FIFA-dans med det uoficielle DM i 2v2 FIFA.

Med den helt rigtige FIFA-ånd og et samarbejde, der får den gamle United duo York og Cole til at ligne lilleputspillere, kan i når dagen er omme stå med 1. præmien på en Playstation 3 til begge spillere på holdet og muligheden for at kalde jer det bedste 2v2 team i Danmark!

Konkurrencen bliver afholdt i Palads i hjertet af København lørdag d. 1. maj, kl 10.00, hvor der vil være plads til 40 hold, der fordeles fordeles efter først til mølle princippet! Det koster 50 kr. at deltage pr. hold, som betales i døren.

Så tag fat i venner og familie og hiv gerne jeres egne cheerleaders med, for dette bliver en dag med stemning, jubelscener, glædesråb, highfives og kys og kram!

2874-spilpriser-logoklogo

Comments

comments


positive

 
Jeg er ejer af GamersLounge og har det overordnede ansvar for siden.