0
Posted 26. marts 2010 by positive in Uncategorized
 
 

CopenhagenROBOT – Gaming når det er bedst!


CopenhagenROBOT

Om ca en måned går GamersLounge CopenhagenROBOT i møde..

Hvad er CopenhagenROBOT?

3 dage fyldt med elektronisk underholdning – alt fra computerspil til film og musik.

Gamers lounge vil i samarbejde med CopenhagenROBOT byde velkommen til tre dage, hvor tingene ikke helt vil være, som de plejer i København, og det gælder i særdeleshed for centrum af København og Danmarks mange spil, film og musik – entusiaster.

Barn, ung eller voksen? Fra fredag d. 30. april til søndag d. 2.maj vil alle, der lyster, få mulighed for at dykke ned i et spektakulært spilunivers, hvis lige aldrig før er set i Danmark.

Glem alt om mørke haller og lange skygger af colaflasker, for med Københavns festival bringes den virtuelle verden ud i lyset, ind på scener, i shows og på storskærme.

I tre dage kan du afprøve en masse forskellige spil, release på den nye Iron Man 2 film, deltage i vilde turneringer og konkurrencer i fx Fifa10, Modern Warfare 2 og Super Street Fighter4  og ikke mindst prøve kræfter med nogle af verdens allerbedste computerspillere. Alle festival dage vil være spækket med fede aktiviteter, workshops og events, som hver især bliver annonceret de kommende dage. Du kan roligt glæde dig! Om natten skruer vi op for rytmerne af elektronisk musik og skaber en fest for bylivet.

Uanset om du er hardcore-gamer, almindelig nysgerrig på fremtidens elektroniske underholdning eller blot en oplevelsesorienteret byboer, garanterer Copenhagen ROBOT dig en unik oplevelse i en stemningsfyldt atmosfære.

GamersLounge’s rolle:
Når “dørene åbnes” til Copenhagen ROBOT, er det en sand fornøjelse at meddele at GL har smøget ærmerne op og trukket i arbejdstøjet. Vi vil under ROBOT sørge for underholdningen på på div. konsoller og præsentere et bredt udvalg af titler. Vi vil favne den tilfældige forbipasserende samt den hardcore gamer. Med en nuværende præmiepulje på over 35.000 og en masse merchandise, snakker vi om en enestående begivenhed på dansk grund.

Program vil ramme GL inden for nærmeste fremtid, så bliv endelig hængende!

Comments

comments


positive

 
Jeg er ejer af GamersLounge og har det overordnede ansvar for siden.