0
Posted 1. juni 2009 by Stefan Koefoed-Jespersen in Uncategorized
 
 

E3: Forza 3 præsenteret


E3-Microsoft

Forza 3 var en af de mange spil, der blev præsenteret til Microsoft-scenen, her til aften. Spillet kommer til at køre med 60 fps. For dem som ikke lige er med på hvad det betyder, så er det 60 frames per minutes. Altså, 60 billeder i sekundet.

Spilleren får lov til at vælge op til 400 biler, fra 50 forskellige bilproducenter. Dem kan man selv få lov til at udsmykke med spillets customisation muligheder, som er mange.


Online, via Xbox Live, kan man selvfølgelig få lov til at race mod andre spillere, men også få lov til at dele sine flotte biler med andre. Både med billeder, men også med videoer i high definition fra ens ræs.

Dette realistiske bilspil kommer til at stå i direkte konkurrence med det meget ventede spil Gran Turismo 5. Vi venter stadig på GT5 med spænding, men mon ikke vi får mere at vide i de kommende dage, vedrørende det spil.

 

Comments

comments


Stefan Koefoed-Jespersen

 
Jeg er skribent her på Gamerslounge. Min interesse for spil er meget bred. Om jeg spiller et sportsspil, en shooter eller et partygame betyder ikke så meget for mig - så længe at gameplay er godt, er jeg underholdt. Jeg er en playstation-fanboy, og derfor drejer mine skriverier sig mest om eksklusive titler til Playstation og multiplatform-spil. Hvis du selv ejer en Playstation, er du velkommen til at adde mig: pedigreepal