0
Posted 3. juni 2009 by Stefan Koefoed-Jespersen in Uncategorized
 
 

E3: Metal Gear Solid til PSP.


E3-Sony

Efter at Hideo Kojima indtog scenen til Microsofts presseevent, var der stadig et hul. Raiden havde man set billeder af inden, men der manglede noget. Big Boss, også kendt som Naked Snake, manglede.

Det fik vi svar på til Sonys pressekonference. Metal Gear Solid: Peace Walker kommer til PSP. Der er endnu ikke sat en dato, men de har stemplet år 2010 ind i traileren.Året er 1974, stedet er Costa Rica og nogle ukendte mennesker har overtaget styret på øen. Big Boss er blevet sendt til øen, med en masse andre kloner, for at finde ud af hvad der sker.

Metal Gear Solid: Peace Walker foregår 10 år efter MGS3 og mange fans har ledt efter et svar på, hvad der sker mellem 3’eren og 4’eren. Her er det.

Hideo Kojima vil selv stå for manuskriptet og holdet bag MGS4 laver MGS: Peace Walker. Hideo Kojima vil følge produktionen nøje, og gjorde et stort nummer ud af, at fortælle at dette ikke er en side-historie, de bare har fundet på. Dette er en del af den store saga.

Comments

comments


Stefan Koefoed-Jespersen

 
Jeg er skribent her på Gamerslounge. Min interesse for spil er meget bred. Om jeg spiller et sportsspil, en shooter eller et partygame betyder ikke så meget for mig - så længe at gameplay er godt, er jeg underholdt. Jeg er en playstation-fanboy, og derfor drejer mine skriverier sig mest om eksklusive titler til Playstation og multiplatform-spil. Hvis du selv ejer en Playstation, er du velkommen til at adde mig: pedigreepal