0
Posted 20. september 2009 by Stefan Koefoed-Jespersen in Uncategorized
 
 

Goodbye Fifa 09 – Welcome Fifa 10!


Det var så det. Endnu en Fifa-sæson er ovre, i hvert fald for mig. Fifa 09 DM er slut, 2 uger til 10’eren, så for mig er det slut med Fifa 09.

Det har været et sjovt år med fifa, hvor jeg selv er gået fra en gennemsnitsspiller til topspiller. 3 turneringer hvor nogen er gået bedre end andre, men erfaring har man fået og nu er jeg klar til en ny sæson.

Der er nye bugs at finde (muahaha)  og nye pasnings-kombinationer der skal indøves – jeg glæder mig! Demoen kan blive ret kedelig i længden så jeg ser bare frem til at Fifa 10 kigger ind af brevsprækken: Klar til at blive anmeldt – klar til at blive gennemslidt.

Jeg tvivler på at jeg får ligeså meget tid til at spille fifa, som jeg gjorde i denne sæson, men jeg håber på det. For en måned siden regnede jeg ud at jeg havde brugt lidt over 20 fulde døgn på at spille fifa 09 – mon ikke det er blevet til et par mere i opvarmningen til DM? Det er rigtig meget, men vil man op og lege med de tunge drenge, så skal man træne virkelig meget, med mindre man selvfølgelig er et kæmpe talent med overnaturlige fingerfærdigheder.

Fifa 09 ændrede hele magtbalancen i fodbold-gaming krigen(kalder man det dét?). EA slog tilbage mod Konamis PES og nu ser det ud til at EA trækker armen tilbage for at slå det andet slag imod PES. Det mest realistiske fodboldspil udkommer om et par uger og lad os se om EA kan  igen med: FIFA 10!

Comments

comments


Stefan Koefoed-Jespersen

 
Jeg er skribent her på Gamerslounge. Min interesse for spil er meget bred. Om jeg spiller et sportsspil, en shooter eller et partygame betyder ikke så meget for mig - så længe at gameplay er godt, er jeg underholdt. Jeg er en playstation-fanboy, og derfor drejer mine skriverier sig mest om eksklusive titler til Playstation og multiplatform-spil. Hvis du selv ejer en Playstation, er du velkommen til at adde mig: pedigreepal