0
Posted 31. maj 2009 by Stefan Koefoed-Jespersen in Uncategorized
 
 

Playstation Store bliver opdateret under E3


e3

Sony har valgt at opdatere brugerne under E3, gennem PS Store, så de nysgerrige spillere kan tage et kig på trailerne, lige så snart de kommer. (Næsten da, jeg tror der er grænser for hvor hurtigt det går)

Sony Playstation har skrevet i deres nyhedsbrev:

  • “We’ll be on the show floor at E3 from start to finish, loading up the PlayStation Store with new videos, themes and game content as it’s unveiled,” reads the email. “Check for PlayStation Store daily refreshes from 6/2 – 6/4 to get your hands on the best and latest out of E3.”

Dem der er så priviligerede, som undertegnede, og eje en playstation, kan derfor være så heldige at se trailerne, under E3, på deres dejlige fladskærm. Forhåbentligt i HD. Man kunne jo være så heldig at få en prøve, på et af  de kommende spil.

Det er en super idé, men kan de virkelig følge med nyhedsstrømmen og få det hele med? Jeg håber det.

Comments

comments


Stefan Koefoed-Jespersen

 
Jeg er skribent her på Gamerslounge. Min interesse for spil er meget bred. Om jeg spiller et sportsspil, en shooter eller et partygame betyder ikke så meget for mig - så længe at gameplay er godt, er jeg underholdt. Jeg er en playstation-fanboy, og derfor drejer mine skriverier sig mest om eksklusive titler til Playstation og multiplatform-spil. Hvis du selv ejer en Playstation, er du velkommen til at adde mig: pedigreepal