0
Posted 6. juni 2011 by Techsupport in Uncategorized
 
 

Resumé af UbiSoft’s pressekonference


e3_ubisoft

Det var ikke meget nyt og spændende på UbiSoft’s E3 keynote. Tiden blev mest brugt på at vise de forkellige spil som forventes udgivet det kommende år og så kom bekræftelsen på de spil som alle havde forventet.

Vi lægger ud med Rayman Origin for at fejre UbiSofts’s 25 år jubilæum  i år. Der blev spillet en bane igennem inden det blev tid til at vise FarCry 3 og en lille bid af Brothers in Arms. Begge spil som udgives i 2012.

Der blev vist video med Peter Jackson og Steven Spielberg hvor Tintin blev diskuteret. Det var lidt svært at se om det efterfølgende korte klip alene var CGI eller der faktisk var gameplay. Det virker som et spil med lidt af alt ting. Det bliver et movie tie-in og kommer til at følge filmen som de to herrer laver for Paramount. Det betyder også at ingen platform går ramt forbi når spillet kommer senere i år.

Næste store sektion var selvfølgelig dedikeret til Ghost Recon. Både Future Soldier samt selvfølgelig satsningen Ghost Recon Online som er free to play. Future Soldier ser fantastisk ud.

ManiaPlanet eller TrackMania 2 som kommer i september er et online spil hvor du selv kan designe dine egne baner og spille i fem minutter eller flere timer. Raving Rabits Alive & Kicking er det seneste party spil til Kinect og ikke overraskende tager det billeder af dine eskapader foran skærmen. De gale kaniner skal sparkes, hamres og på anden måde holdes nede. Det er co-op for op til 4 spillere, hvis du ellers har plads nok!

Efter et par lidt for kedelige og traditionelle trailere for Just Dance 3, som udkommer i oktober og Your Shape Fitness Evolved 2012, hvor alt for veltrænede skuespillere forstiller at træne foran et fjernsyn. Så kommer endelig det vi venter på Assassins Creed.

Assassins Creed Revelations traileren ser intet mindre end fantastisk ud. Det samme gælder gameplay afsnittet som foregår i Konstantinopel i 1511. Det virker som om der er mere farve end i de tidligere versioner. November bliver en dyr måned i spil.

Comments

comments


Techsupport