0
Posted 24. juli 2009 by positive in Uncategorized
 
 

Tour retur – Michael Rasmussen atter tilbage !!!


Det er i dag en glædens dag…..

Michael Rasmussen AKA kyllingen er efter eget udsagn tilbage på jernhesten, hvilket må siges at være en fantastisk nyhed. Personligt bekymre jeg mig hverken om han var/er dopet eller blot har løjet om hvor han befandt sig. Den mand har givet mig en af de største sportsoplevelser i nyrere tid og kan for mig sidestilles med EM i 92…….

Tilbage til dette års Tour, som må siges at ha levet op til mine forventninger. Det være sig både i forhold til sportslige præstationer og den uundgåelige snak om doping og UCI falit erklæring som forbund til kamp mod doping.

Men har man nu som UCI valg at ligge den hårde linje, må de for helvede slå ned nu…..

Der er ingen tvivl om at Alberto “lusk” Contador skulle ha taget faldet med Michael i 07, han var involveret i selv samme sager. Igen i år er hans præstationer for gode til at være sande.

Vi har her fat i en mand som er så overlegen i både bjergene som på enkeltstarter. En mand hvis iltoptagelse  blev målt ved hans sejr op til Verbier.

Her forcerede spanieren de 8,5 kilometer i rekordtid målt på højdemeter. Og det skulle ifølge en undersøgelse fra den tidligere Festina-træner og ekspert i ydeevne, Antoine Vayer, give en iltoptagelse på 99,5 ml pr.kilo pr. minut.

– Hvis Antoine Vayers undersøgelse er korrekt, så vil Alberto Contador være det første menneske til at nå et sådan niveau Hmmmmm…….

Man vælger at grille kyllingen for åben skærm og i div. trykte medier, alt imens en mand som Contador slipper med kun meget få undrende spørgsmål……

Som Michael og andre er inde på i BT i dag, er det langt billiger at grille en billig kylling end at ligge sig ud med den store spanske tyr. Det er sørgeligt at UCI måtte ty til dette for at sikre egen eksistens.

Jeg foreslår at vi frigiver doping så længe det ikke går udover det danske sygehusvæsen, hvilket det nok ikke kommer til da alle de tidligere Team Danmark støttede talenter(mine skatte penge) har søgt skattely i udlandet… Den tager vi på et andet tidspunkt

Just some late night mud….

 

 

Comments

comments


positive

 
Jeg er ejer af GamersLounge og har det overordnede ansvar for siden.