0
Posted 18. juni 2010 by Techsupport in Uncategorized
 
 

Xbox 360 Slim nu uden RRoDDen nye Xbox 360, som vi tidligere har omtalt , har officielt ikke noget nyt navn, så for at skelne den fra de andre modeller som Arcade og Elite, bliver kælenavnet for denne Slim. Hvis du anskaffer den nye Slim vil du aldrig mere opleve Red Rings of Death (RROD).

Det er fysisk umuligt for Slim at give dig en RROD. Løsningen så simpel at den er genial. Der er ikke længere røde lysdioder bag knappen. Når vi taler om knapperne så på tænd/sluk og knappen til DVD drevet blevet berøringsfølsomme. Der er endda en sød lille lyd når du aktiverer knappen.

Der er nu fem USB porte hvor de 3 er på bagsiden, en optisk lyd udgang, A/V udgangen som vi kender, en HDMI udgang, et netværksstik (Ethernet) og en ny port specielt til Kinect. Når der på Slim kassen står ”Kinect ready” er det denne port der refereres til. Kinect kræver nemlig mere strøm end hvad en standard USB port kan levere. Benytter du Kinect med en af de tidligere modeller af Xbox’en skal Kinect tilsluttes en strømforsyning. Da Slim kommer med indbygget trådløst netværk (802.11n) som er kompatibelt med b/g/n netværk er du online uden masser af kabler eller ektra udstyr. Det ser ikke ud som om der er en infrarød port på forsiden som fjernbetjeningen benytter. Også udgangen til hukommelses kortene er væk og det betyder at fremover benyttes alene USB memorysticks.

Slim leveres stadigvæk kun med det traditionelle composit A/V kabel (den med de 5 løse stik) så HDMI må du selv anskaffe separat. Desuden ligger der en sort trådløs controller, et sort headset og selvfølgelig en 250G harddisk. Der er også en måneds Xbox LIVE Gold medlemskab hvis du ikke har det i forvejen. Der er ikke nogen harddisk transfer kabel, men Slim indeholder en software så du kan overføre direkte fra din eksisterende Xbox hvis du låner/køber et kabel.

Slim er mindre og lettere end de tidligere versioner af Xbox 360. Bredden er 270 mm, højden 75 mm og dybden 265 mm og vægten bragt ned til 2,9 kg. Det skal ses i forhold til den originale som er 310 mm gange 80 mm gange 260 mm og vejede 3,5 kg.

Hvis du savner et argument for at købe denne nye Slim kan du altid bruge miljøet som begrundelse. Den støjer mindre og når den står på standby benytter den kun 1W hvor den tidligere Xbox brugte 2W. I bedste reklame stil er argumentet at standby forbruget er reduceret med 50 % og naboerne bliver ikke forstyrret når du spiller til langt ud på natten.

Comments

comments


Techsupport