Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Call of Duty: Black Ops III – Awakening DLC til Xbox One

 

0
Posted 6. februar 2016 by

D. 2 Februar udkom den længe ventede DLC pakke til Call of Duty: Black Ops III. Det var dog i første omgang kun Playstation 4 brugerne, der kunne få lov til at hente Awakening DLC’en. Spillerne der har valgt at spille Black Ops III på Xbox One må væbne sig lidt med tålmodighed. Awakening DLC bliver tilgængeligt den d. 2 Marts på Xbox one og kommer til at fylde 9.1 gb på harddisken.

Der er fire nye kort til multiplayer delen og et enkelt til Zombies.

  • Skyjacked
  • Rise
  • Splash
  • Gaunlet
  • Der Eisendrachen ( Zombies )

Activision har sagt at man nok godt lige kan sætte kaffen over, når man har trykket på download. Selvom man har en fornuftig forbindelseshastighed, så er der pres på deres servere den dag. Det kan tage op til 4 timer med en 20 mbit. forbindelse af hente Awakening DLC’en.

Har du købt SeasonPass til Black Ops III, ja så er det bare at hente løs. Til dem som ikke har købt SeasonPass så er prisen 108kr. for Awakening DLC’en.

 

Call of Duty: Black Ops III – Awakening DLC Trailer.

 

Call of Duty: Black Ops III – Awakening The Replacer Trailer.

 

 

Comments

comments


Jakob Holm

 
Er en flittig gamer på Xbox og Playstation. Jeg har været med på spillebølgen siden Commadore 64 og Konsollen var NES. På Xbox One er mit callsign: GentleBe4st & på Playstation 4 er mit callsign: LittleFatElvis Jeg spiller for det meste FPS, trejdeperson og -sportsspil. Jeg har en stor passion for gadgets og FPS spil. Især Call Of Duty franchisen.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment