Der er ikke lang tid til, at både det nye Battlefield 1 og Call of Duty: Infinite Warfare løber af staben. Der er lige nu en åben beta på Battlefield 1 og den er velbesøgt.

Vi fik for nylig også en lille smagsprøve på det nye Call of Duty: Infinite Warfare Multiplayer, hvor en lille gennemgang af våben og et par baner blev vist. Der er meget delte meninger omkring hvad der er bedst, men som det ser ud nu så er der et meget stort flertal af spillere, som nu er træt af Call of Duty’s fremtids krigsspil og vil tilbage til rødderne. Undertegnede er bestemt med på den ide og er næsten overbevist om at det nye Battlefield 1, trækker rigtig mange spillere fra Call of Duty serien.

For et par dage siden kom der en multiplayertrailer fra nok det bedste Call of Duty spil i hele serien, nemlig Call of Duty 4: Modern Warfare. Dette er selvfølgelig en remastered version, der medfølger i det nye Call of Duty: Infinite Warfare hvis man køber en af de lidt større pakker. Jeg var og er meget imponeret over det de har gjort ved Mod

Modern Warfare, der udkom i 2007.  Det hele har fået noget af en ansigtsløftning og personligt havde jeg helst set at man kunne købe den nye Remastered version af Call of Duty: Modern Warfare som stand-alone, da jeg tror at det ville blive en kæmpe sællert.

For mig har de sidste 3 udgivelser i Call of Duty været noget af en rejse, desværre i en negativ karakter, da både dårlige servere,urimelig ping, gennemtrængende bulletlag og alt for meget Halo inspireret krigsførelse, har plaget serien.

Jeg glæder mig meget til at det nye Call of Duty: Infinite Warfare kommer på markedet, så jeg endelig kan spille Old School krigspil igen, i form af Mordern Warfare Remastered.

Men vigtigst af alt. Hvad er JERES mening?