Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Injustice Gods Among Us – Bag Scenen

 


0
Posted 7. november 2012 by

Warner Bros. har netop frigivet en ny Injustice Gods Among Us video som går bag scenen med udviklerne fra NetherRealm Studios. Her forklarer udviklerne nogle af de mange features der kommer i Injustice Gods Among Us, når spillet udkommer i april 2013 på Xbox, PlayStation og Wii U. Det bliver en titel som trækker på features fra mange af klassiske kampsportsspil, med de kendte figurer fra DC Entertainment.

Følgende figurere er bekræftede: Batman, Catwoman, Cyborg, Flash, Green Arrow, Green Lantern, Harley Quinn, Joker, Nightwing, Solomon Grundy, Superman, og Wonder Woman mens den komplette liste med figurer er endnu ikke offentliggjort.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment