Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Microsoft Xbox Pressekonference

 


0
Posted 11. juni 2017 by

Så er der lidt over én time tilbage inden E3 2017 fortsætter med Microsoft Xbox’s pressekonference kl. 23:00. Der er rigtig meget på programmet og ikke mindst får vi endelig en masse nyt omkring Project Scorpio eller Xbox Scorpio som nogle også kalder den.

Microsoft og Mixer har en overraskelse til dem der følger showet på Mixer.com. Har man en profil på Mixer og er denne tilknyttet sin Xbox konto, får man nogle gratis goodies i form af spil og DLC. Dette kalder de for Xbox E3 Mixpot. Hvordan du får adgang til godterne og hvordan du linker Mixer til din Xbox konto, kan du læse mere om her!

Vi håber på et brag af et show med masser af nyt. Det forlyder at showet kommer til at løbe lidt længere end normalt. Men hvem har noget imod det.

Vi er forberedt på en spændende fremtid med Xbox, er du?

Comments

comments


Jonas Plum

 
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commedore 64 og til nutidens konsoller. Elsker et fedt action spil, men er ikke tøven med spil fra alle genre. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig med videoproduktion og er ved at afprøve vande med spil udvikling. Find mig på instagram/jonasplum


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment