Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Watch_dogs – et år efter

 


0
Posted 13. juni 2013 by

Det er nu et år siden at Ubisoft tog E3 med storm da den helt nye IP (Intellectual Property eller univers) Watch_dogs blev præsenteret. Det var ikke uden grund at denne helt nye Big Brother inspirerede verden fangede alles opmærksomhed med antihelten Aiden Pearce. Der har været maser af opmærksomhed og der er draget sammenligning til GTA på parabolske asteroider i en verden fyldt med digital overvågning. Historien er der stadig ikke afsløret meget af. Det eneste der er sluppet ud er, at Aiden Pearce er en hacker der kæmper mod CtOS der har gjort et eller andet ved hans familie.

Watchdog 01Det er ikke unden grund at der er sammenligninger med GTA, selvom GTA V virker som en tam affærer når jeg sammenligner med den mængde af detaljer der findes i fremtidens Chicago. Selvom du er super hacker sidder du ikke  i et dunkelt lokale omgivet af tomme pizzakasser og halvfyldte cola flasker. Nej, du bevæger dig rundt som en helt almindelige indbygger. Helt almindelig er Aiden Pearce ikke. Han kan hacke WiFi, telefoner, ATM og trafik kameraer. På din vej kan du vælge om du ønsker at læse dine medborgernes seneste SMS’er eller redde dem fra et voldeligt overfald. Det hele er op til dig i denne helt åbne verden.

Selvom Watch_dogs som IP er helt nyt, så trækker Ubisoft på deres store erfaring med f.eks. Assassins Creed og Far Cry med velafprøvede snige spilmekanikker. Dermed bliver det lige så nyt og spændende som det bliver velfungerende og kendt. Du skal selvfølgelig bekæmpe de onde mens du stiger i niveau og du bruger omgivelserne til at distraherer vagter. Jeg er overbevist om at jeg endda hørte et “Hvad var det?” da en maskine pludseligt går igang.

Jeg kan ikke forstille mig en handling der er mere oppe i tiden end det altid forbundne (always-on) samfund i Watch_dogs. Det bliver selvfølgelig afgørende at vores en-mands hacker hær får en spændende historie. Der bliver nok at tage sig til, både med hovedhistorien og de mange parallele oplevelser med indbyggerne i Chicago.

Watch_dogs er sat til at udkomme 22. november. Jeg glæder mig.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment