Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

 

 
Controller
 
 

Xbox One Elite Controller charging stand anmeldelse

En tur til Las Vegas og jeg fandt en meget kærkommen gadget at tage med hjem. PowerA Charging Stand kom i indkøbsposen og jeg har ikke fortrudt mit køb. Se hvorfor i artiklen.
 
 
 
 
 
 

Speedlink Phantom Hawk flight stick anmeldelse

Speedlink har gjort et forsøg på at ramme et niche produkt til flysimulatoren. Spørgsmålet er så om det tyske firma har remt plet, eller helt ved siden af.
 
 
 
 
 
 

Razer Wildcat anmeldelse

Razer har taget kampen op med mægtige Microsoft og deres Elite controller! Er det kampen imellem David og Goliat og hvem bliver sejrsherren? Vi har testet Razer Wildcat og givet vores vurdering.
 
 
 
 
 
 

Xbox One Elite Controller test

En velkonstrueret controller af høj kvalitet som levere det den lover. Topkarakter herfra.
 
 
 
 
 
 

Den perfekte Nintendo smartphone

Hvis Nintendo nogensinde skulle vælge at lave en smartphone, har en 3D artist renderet et koncept (en idé, og altså ikke noget som er i produktion) som lige nu florerer på nettet og får mange redditors og andre website brugere ...

Wii U Pro kontroller

Samlet set så er Wii U Pro kontrolleren en rigtig god investering. Den ligger godt i hænderne og selvom det blanke plastic tager mod hver tænkelig støvpartikel, så den uundværlig til spil som udgives på tværs af flere platforme...