Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

X-Men Collection anmeldelse

 
 
Overblik
 

Kategori:
 
Producent:
 
Værd at vide: Ude nu på DVD, Blu-ray og UHD
 
Vurdering
 
 
 
 
 
4/5


User Rating
1 total rating

 

Det positive


X-Men filmene holder sig godt. Ser godt ud. Masser af ekstramateriale.


Samlet vurdering

X-Men! Nu kan du samle alle mutanterne i en samlet boks, spækket med timevis af ekstra underholdning. Lige fra den første X-Men film til den seneste Apocalypse som vi anmeldte for nogle uger siden er nu at finde samlet på Blu-ray. X-Men Collection indeholder hele 6 disks.

0
Posted 30. november 2016 by

 
Anmeldelse
 
 

X-Men! Nu kan du samle alle mutanterne i en samlet boks, spækket med timevis af ekstra underholdning. Lige fra den første X-Men film til den seneste Apocalypse som vi anmeldte for nogle uger siden er nu at finde samlet på Blu-ray. X-Men Collection indeholder hele 6 disks.

xmencollectiondisks

X-Men Collection samler alle X-Men film i en lille boks der faktisk ikke fylder mere end en almindelig blu-ray kasette. Hver film har optil flere timers ekstra underholdning i form af alt lige fra slettede scener, kommentar spor, trailers og meget andet. De seneste film i rækken har dog mest at byde på, hvor der bliver gået meget i dybden med visse scener ned til mindste detaljer. Alle der har set de seneste X-Men film, husker slowmotion scenerne med Quicksilver. Her får du bla. et indblik bag scenen med hvordan de gjorde osv. Det er rigtig fedt at se.

X-Men, X-Men 2 og X-Men: Last Stand har en bonus feature, der giver info om scener imens du ser filmen. Her bliver der kommenteret under filmen og nogle gange dukker der en boks op i hjørnet med video af skuespiller og instruktøren der giver deres indblik i visse scener og historierne bag karaktererne.

screenshot_20161130-140500

X-Men: Days of Future Past gør brug af en feature de kalder X-Men Movies Cerebro som er en applikation du downloader til din telefon eller tablet. Så kan du samtidig med at du ser en af filmene, se ekstra materiale på din telefon såfremt din Blu-ray afspiller understøtte applikationen. Du kan se koncept billeder, behind-the-scenes og en del ekstra på din lille skærm. Man har mulighed for at downloade alt ekstra materiale til sin telefon, så det ikke tager så hårdt på internet forbindelsen. Det vil dog være det bedste, da min telefon ikke kunne håndtere video i applikationen.

xmencolleciondisk

X-Men filmene startede helt tilbage i år 2000. Selv her 16 år efter, er det en fornøjelse af se hvor det hele startede. Man kan dog godt diskutere hvor vi nu er i tidslinjen i historien, med alle de twists der har været i de senere film. Men stadig er det sjovt at se de mange mutanter og kampen om deres rettigheder i verdenen. Hver film ser godt ud på blu-ray og det er fedt at se de mange teknologiske kvantespring der er i forhold til specielle effekter fra starten og indtil nu. Fortællingerne i X-Men universet kan kun blive mere spændende, selv her ved enden før et reboot. Yes, det har rygtes.

Samlet vurdering:

X-Men Collection er en fed samling at have. Den indeholder dog ikke alle X-Men filmenen da titler som Origins: Wolverine og The Wolverine ikke er inkluderet i pakken. Men stadig, er det en rigtig god samling spækket med indhold for enhver film nørd at gå i krig med. Mon det var noget til jule ønskelisten?

Tak til 20th Century Fox for at gøre anmeldelsen mulig!

Comments

comments


Jonas Plum

 
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commedore 64 og til nutidens konsoller. Elsker et fedt action spil, men er ikke tøven med spil fra alle genre. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig med videoproduktion og er ved at afprøve vande med spil udvikling. Find mig på instagram/jonasplum


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment