Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

3 indgår samarbejde med Razer

 

0
Posted 18. maj 2017 by

Hvis man er vild med Razer og bor i 3´s dæknings område, så er dette nyheden der kan redde ens dag.

3 Danmark indgår nemlig et bredt samarbejde med Razer. Og det kan bringe en masse godter til os gamere. Vi deler lige den officielle pressemeddelelse med jer lige her:

3 Group og verdens førende brand inden for gaming, Razer, har i dag annonceret et globalt samarbejde. Sammen vil selskaberne via co-branding arbejde på at nå det store gaming community og tilbyde mobiltelefoner og abonnementer, som er specielt målrettet disse brugere.

”3 Group har altid været en del af de tendenser, der gør sig gældende i mobilverdenen – og mobil gaming og eSports er helt klart kommet for at blive”, siger Susan Buttsworth, CEO, 3 International Opportunities Development, ”3’s samarbejde med Razer giver os mulighed for at nå både fritidsbrugere og hardcore-gamere”.

Hos 3 Danmark forhandles Razer’s produkter allerede i udvalgte butikker og på 3.dk, og her ser man frem til at udvide samarbejdet.

Vil I benytte jer af dette samarbejde?

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment