Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

64 gratis spil i første år med PlayStation Instant Game Collection

 

0
Posted 1. juli 2013 by

Der har været mindre forskelle i hvad der er tilbudt i Europa og i USA som PlayStation Instant Game Collection selvom antallet stort set er det samme. Det er 64 titler på tværs af PlayStation 3 og PS Vita. Du kan se hele listen med spil på Sony’s blog. Hvis du ønsker at se hvad der kommer juli måned så opdateres PlayStation Store typisk omkring kl. 17 dansk tid og du finder den via dette link.

Har du Xbox 360 og betaler for Guld så du nu hente arcade spillet Defense Grid: The Awakening der oprindelig er udgivet i 2009 helt gratis. Det sælges normalt for 800 MS Points.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment