Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Activision bekræfter ny Call of Duty kommer fra Black Ops udvikler Treyarch

 

0
Posted 9. februar 2018 by

Acitvision har nu kunne bekræfte at der i den grad et nyt Call of Duty på vej. Denne gang er det Treyarch der kommer til at udvikle spillet og det er også dem der har lavet Black Ops spillene.

Det sidste Call of Duty spil fra Treyarch var tilbage i 2015 med Call of Duty: Black Ops III. Udover også at stå bag Call of Duty Black Ops og Black Ops II, så var de også med i udviklingen af Call of Duty: Modern Warfare 3 og Call of Duty: Ghosts.

Activision holder dermed fast i deres 3 års udvklings plan hvor der skiftes mellem Infinity Ward, Sledgehammer Games og Treyarch til at udvikle Call of Duty spil.

Det bliver spændende at se hvad Call of Duty vil bringe til bordet næste gang.

Comments

comments


Jonas Plum

 
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commedore 64 og til nutidens konsoller. Elsker et fedt action spil, men er ikke tøven med spil fra alle genre. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig med videoproduktion og er ved at afprøve vande med spil udvikling. Find mig på instagram/jonasplum


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment