Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

ADATA løfter sløret for XPG SPECTRIX D41

 

0
Posted 20. april 2018 by

ADATA Technology præsenterer XPG SPECTRIX D41, et DDR4-hukommelsesmodul med et forfriskende nyt design, vanvittige hastigheder og smuk programmerbar RGB-belysning til gamere på udkig efter en iøjnefaldende opgradering. XPG SPECTRIX D41 understøtter både Intels X299 2666-Mhz platform og AMD AM4/Ryzen-platforme og fås i to farver: Crimson Red og Titanium Gray.

Farvestrålende RGB-belysning

Panserdesignet på SPECTRIX D41’s køleelement understreger modulernes ydeevne, og hele toppen er dækket af en RGB LED-lysstribe, der via ADATAs RGB Sync-app (eller software til kontrol af belysning fra bundkortfabrikanten) kan programmeres frit mht. mønstre, pulseringsfrekvens, lysintensitet osv.

Imponerende hastighed og kompatibilitet

SPECTRIX D41 understøtter hastigheder fra 2660 MHz til over 4600 MHz på såvel Intel X299 2666-MHz platformen som AMDs Ryzen-platforme, og understøttelsen af Intel XMP (Extreme Memory Profile) 2.0 gør overclockingen til en leg. I tredje kvartal af 2018 vil ADATA XPG desuden lancere en variant af SPECTRIX D41, der kan levere hastigheder op til 5000 MHz.

Stabile og langtidsholdbare

Komponenterne i SPECTRIX D41 er udvalgt nøje for at sikre maksimal stabilitet og holdbarhed på lang sigt. Det specialdesignede køleelement og et 10-lags printkort forbedrer signaloverførslen og stabiliteten, og lige som alle andre ADATA- og XPG-hukommelsesmoduler, er SPECTRIX D41 dækket af en livsvarig garanti.

Om XPG

Xtreme Performance Gear (XPG) er et ADATA Technology-brand af højtydende PC-hardware. XPG-produkter skiller sig ud ved at overgå de strenge krav i ADATA A+ testmetodikken. Dermed er de garanter for de højeste standarder mht. stabilitet og ydeevne. XPG giver gamere, entusiaster og overclockere en ekstraordinær oplevelse med sømmet i bund takket være avanceret teknologi og iøjnefaldende design, der har vundet prestigefyldte priser verden over – heriblandt Good Design-priser fra Japan og Taiwan Excellence Gold-priser fra Taiwan. ADATA XPG-produkter er anerkendt af overclockere og verdenskendte professionelle gamere som nødvendige redskaber til at opnå sejr. Få mere at vide på www.xpg.com.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment