Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Alexa Vega er Killjoy i Machete Kills

 

0
Posted 8. november 2012 by

Alexa Vega er Killjoy i Machete Kills. Kender du ikke Alexa Vega så er hun kendt som Carmen Cortez i filmene Spy Kids. Der er ikke så meget barn tilbage når Alexa Vega denne gang spiller Killjoy i Robert Rodriguez grindhouse film Machete Kills. Denne gang skal Machete slagte sig vej gennem narkobaroner i Mexico.

Det bliver en stjernespækket forestilling med bl.a. Lady Gaga (som La Cameleón nedenfor),Danny Trejo, Mel Gibson,Sofia Vergara, Cuba Gooding Jr., Michelle Rodriguez og Jessica Alba.

La Gaga

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment