Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Alle annonceringer fra Game Awards 2018

 

0
Posted 7. december 2018 by

Marvel Ultimate Alliance 3: Black Order kommer eksklusivt til Switch

Du kan spille Far Cry New Dawn allerede 15. februar. Det bliver en fortsættelse af Far Cry 5 17 år efter atombomberne sprang.

Hades er en dungeon crawler som er Epic har lanceret som early access på deres nye butik.

I den store remake bølge så er Crash Team Racing Nitro-Fueled ude 21. juni til PS4, XO og Switch. Det er en genudgivelse af Naughty Dog’s oprindelige spil fra 1999.

En gang i 2019 får vi en first person shooter fra Obsidian som kaldes The Outer Worlds.

The Last Campfire er fra udviklerne bag No Man’s Sky. Det er Hello Games Short som er udvikler.

PlayerUnknown’s Battlegrounds får en vinter bane som lige nu er aktiv på PC test serverne. Det kaldes Vikendi.

Der kom også følgende teaser trailer til Dragon Edge. Om det bliver kaldt 4 ved vi ikke endnu

Mortal Combat 11 udkommer 23. april

Super Smash Brothers Ultimate får med den første af 5 DLC pakker Joker fra Persona 5 som den første nye karakter med musik or arena.

 

Desuden er Fortnite ude med en ny The Block mode som er for brugerskabt indhold. Der kommer et nyt Stranger Things 3 som bliver et 16-bit- agtigt co-op adventure. Ashen er ude nu til Xbox One og PC. Udvikleren Studio Wildcard som står bag Ark, har annonceret Atlas som er et survival MMO med pirater.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment