Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

AOC lancerer ny gaming skærm i samarbejde med G2 Esports

 

0
Posted 16. november 2018 by

Skærmspecialisten AOC annoncerer deres første skærm der er udviklet sammen med G2 Esports – G2590PX/G2. Samarbejdet mellem AOC og G2 Esports, som er en af de mest succesfulde esports organisationer i verden, har resulteret i denne special edition skærm, der har et unikt design med officielle G2 Esports samuraieffekter og -logo. Den 24,5” skærm er udstyret med funktioner som 144Hz, 1ms respons tid og Free Sync der er særligt velegnede til gaming.

             

AOC og G2 Esports – ideelle samarbejdspartnere

G2 Esports har base i Berlin hvor organisationen også blev grundlagt i 2013 af den professionelle gamer Carlos ‘ocelote’ Rodríguez. Siden har G2 Esports etableret sig som europæisk sværvægter ved forskellige internationale esports events. Siden de i januar 2018 gik sammen med AOC for at styrke deres position, blev G2 Esports træningsfaciliteter udstyret med AOCs nyeste gaming skærme. Lanceringen af den nye G2590PX/G2 er derfor resultatet af et nært og succesfuldt samarbejde mellem AOC og G2 Esports.

 

“Den nye skærm er ikke kun et udtryk for at AOC anerkender og støtter op om succesfulde esport-organisationer som G2 Esports, men også et ønske om at støtte alle fans og entusiaster der følger G2 Esports spillerne.” – siger Stefan Sommer, Direktør for Marketing og Business Management hos AOC International i Europa. G2 Esports’ Carlos ‘ocelote’ Rodríguez tilføjer: “AOC har vist sig at være en fantastisk partner for os og for vores spillere. Kvaliteten af deres skærme kombineret med det høje niveau af dedikation og empati deres team udviser, gør os særligt stolte af partnerskabet. Sammen har vi skabt en G2-brandet skærm, som vi kan kalde vores egen, og som afspejler styrkerne ved dette partnerskab. Vi er meget begejstrede for G2590PX/G2 og kan ikke vente til vi ser den hjemme hos mange af vores diehard #G2ARMY medlemmer.”

Fuld AOC skærmkraft på 24.5”

Baseret på AOCs anpriste G90 serie af gaming skærme, har G2590PX/G2 et kantløst TN-panel med 16:9 Full HD (1920×1080 pixels), Free Sync understøttelse, 1 ms respons tid og høj opdateringshastighed på op til 144 Hz. Med G2590PX/G2 demonstrerer AOC hvordan én skærm kan kombinere både ydeevne, smart design og budgetvenlig pris i en og samme, mens den gode spiloplevelse uden hakken og rystelser bevares.

G2 Esports Signature Edition er tilgængelig nu til en vejledende salgspris på 2.759 DKK.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment