Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Augmented Empire på GamesCom

 

0
Posted 10. september 2017 by

Augmented Empire er et cyberpunk RPG der er udviklet til Samsung Gear VR lavet af Coatsink. Vi tog i forbindelse med GamesCom et smut forbi for at prøve spillet. Hvis du har en Samsung telefon så er det absolut værd at prøve. Samsung Gear VR er en bedre udgave af den pap udgave som Google har lavet om som vi har omtalt i vores VR artikel tidligere på året. Vi kiggende på et par år siden på noget tilsvarende under GDC og nu er teknikken til mobiltelefoner nu så moden at den fungerer og er enkelt at benytte. Spillet er ude nu og koster ca. 75 kr. Her er lidt mere om spillet:

Augmented Empiretakes place on the island of New Savannah, an isolated neo-noir city divided into three tiers by the Citizen Grade System. While the citizens deemed of high societal value live in luxury at the summit, outliers and criminals are forced to live in squalor at the island’s depths.

From the armchair of your secluded hideout, control a team of six misfits in a world rendered as ‘augmented reality’, while interacting with the office around you to investigate new developments, make calls, and develop the skills of your team.

Features include:

 • Gamepad and Gear VR Controller support.
 • 10+ hours of gameplay across 26 missions, combining exploration and turn-based action.
 • Cyberpunk story featuring 6 upgradable characters and 60 environments.
 • Full voice cast including:
  Kate Mulgrew ( Star Trek Voyager)
  Nick Frost (Shaun of the Dead, Hot Fuzz)
  Doug Cockle (The Witcher series)
  Garrick Hagon (Star Wars: Episode IV – A New Hope, Horizon: Zero Dawn)

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment