Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Barbie Læs & Leg til 7 kr på iTunes

 

0
Posted 20. december 2012 by

Fra i dag torsdag den 20. december 2012 i en begrænset periode frem kan Barbie Læs & Leg til iPad købes for kun 7 kr i Apple App Store. Det er dansk produceret og en af de fine ting ved dette spil er at der ikke findes mulighed for at købe noget inde i spillet, så forældre kan trygt lade ders børn spille.

Barbie Læs & Leg henvender sig til de fire til syvårige og udbygger historierne fra de to kendte Barbie film Barbie Feernes Hemmelighed og Barbie Prinsesseakademiet. Det er også muligt at opleve udvalgte scener fra de nævnte film. Barbie Læs & Leg er en del af en serie af spil der vil udkomme over de næste år, men står fint på egne ben. Barbie Læs & Leg er udformet så barnet ikke blot bliver underholdt, men også lærer nye ting på inspirerende og udfordrende måder. Barnet drages ind som en del af handlingen gennem 13 minispil, såsom puslespil, labyrinter, farvelægning og mange andre spændende aktiviteter.

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment