Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

BenQ lancerer ZOWIE EC-B serien

 

0
Posted 30. november 2017 by

BenQ lancerer 2 nye mus til eSport: ZOWIE EC1-B og EC2-B er baseret på den populære EC-A serie, men begge er udstyret med PixArt 3360-sensoren frem for 3310-sensoren i EC-A serien.

Desuden er EC-B serien udstyret med en knap til at skifte USB-rapporteringsfrekvens samt en LED-indikator på undersiden af musen. Dermed er det blevet endnu lettere at skifte og undersøge USB-rapporteringsfrekvensen – og stadig helt uden installation af separate drivere eller anden software.

I forhold til EC-A serien er LED-indikatoren for DPI-indstilling blevet flyttet fra scrollehjulet til undersiden af musen, hvor knappen til at skifte mellem de 4 faste DPI-indstillinger (400/800/1600/3200) også sidder. Den sidste ændring på EC-B serien er de to store fødder, der er erstattet af fire små.

Flere oplysninger og billeder

  • ZOWIE EC1-B og EC2-B kan købes i Danmark til en vejl. pris på 619,- DKK
  • Læs mere om BenQ ZOWIE og se flere produkter til e-sport her

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment