Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

BenQ SW320 – Ny topmodel til fotoredigering

 

0
Posted 13. december 2016 by

BenQ præsenterede i dag en ny monitor til professional fotoredigering: SW320 er en 31.5-tommers 4K-monitor med den bedste farvegengivelse i klassen og understøttelse af High Dynamic Range (HDR). Med 99 % dækning af Adobe RGB-farveområdet og 100 % af sRGB, Rec. 709 og DCI-P3, sikrer SW320s ægte 10-bit IPS-panel og avancerede 14-bit 3D LUT (lookup table) en spektakulær farvegengivelse med en unøjagtighed, ∆E, på ≤2.

 

“SW320 er resultatet af BenQs dedikation for at opnå den ultimative farvepræcision inden for monitorer” fortæller Bo Cramér, administrerende direktør for BenQ Nordic AB. “Denne HDR-monitor med bredt farveområde opfylder fotografers strenge krav og løfter professionel billedbehandling til nye højder.” Ud over et imponerende 31,5-tommers IPS-panel med 4K UHD 3840 x 2160 opløsning og en betragtningsvinkel på 178˚ vandret/lodret har SW320 følgende egenskaber:

 

  • 99 % dækning af Adobe RGB-farveområdet og Technicolor-certificering. SW320 dækker 99 % af Adobe RGB, et langt større farveområde end sRGB og Rec. 709. Med understøttelse af DCI-P3 samt 100 % af sRGB og Rec. 709 er SW320 Technicolor-certificeret til at efterleve de strenge standarder for farvenøjagtighed, der gælder i Hollywood og de bredere medie- og underholdningsindustrier med fokus på konsekvent, præcis og originaltro farvegengivelse af indhold.
  • Understøttelse af HDR-indhold. Med et større dynamisk område mellem sort og hvid, muliggør SW320 mere realistisk billedgengivelse og understøtter HDR-signaler gennem såvel HDMI- som DisplayPort-indgangene.
  • Ægte 10-bit farvedybde med 14-bit 3D LUT, ΔE ≤ 2. Gengivelse af mere end én milliard farver giver ultraglatte farveovergange, og SW320s 14-bit LUT sikrer absolut farvenøjagtighed i henhold til CIE’s definition (Comission Internationale de l’Eclairge’s): En afvigelsesværdi ΔE på under 2, der ligger under, hvad menneskets øjne kan opfatte.
  • Palette Master Element-farvekalibrering. SW320 kan hardwarekalibreres med en farvemåler og Palette Master Element-kalibreringssoftwaren.
  • Ensartet lysstyrke. SW320 giver en autentisk og konsekvent billedgengivelse i kraft af en fuldstændigt ensartet lysstyrke over hele skærmen – resultatet af en grundig finjustering af hundredvis af underområder med ultrapræcist udstyr.
  • GamutDuo og avancerede sort/hvid-tilstande. GamutDuo muliggør en side-om-side visning af det samme billede i to forskellige farveområder, f.eks. Adobe RGB og sRGB. Fotografier kan også vises med sort/hvid filmeffekt med tre faste indstillinger til forhåndsvisning inden efterbehandlingen.
  • Hotkey-puk og professionel solskærm. Den unikke “hotkey-puk” er en fjernbetjening, der gør det hurtigt og let at skifte mellem billedindstillinger og farveområder, mens den medfølgende solskærm forhindrer genskin og lys fra omgivelserne i at påvirke den nøjagtige farvegengivelse – både i stående og liggende tilstand.

 

SW320 præges af en stilrent designet, refleksionsfri ramme og en justerbar fod samt omfattende tilslutningsmuligheder: kortlæser, 3 USB 3.0-porte (1 ind, 2 ud), 1 HDMI 2.0a-port og DisplayPort 1.4 samt miniDisplayPort 1.4 med understøttelse af Mac Thunderbolt.

 

Flere oplysninger, priser og produktfotos

– BenQ SW320 kan købes til en vejl. pris på 10760,- inkl. moms.

– Besøg BenQ og se vores fulde produktudvalg af skærme til privat og erhvervsbrug.

This slideshow requires JavaScript.

Comments

comments


Jakob Holm

 
Er en flittig gamer på Xbox og Playstation. Jeg har været med på spillebølgen siden Commadore 64 og Konsollen var NES. På Xbox One er mit callsign: GentleBe4st & på Playstation 4 er mit callsign: LittleFatElvis Jeg spiller for det meste FPS, trejdeperson og -sportsspil. Jeg har en stor passion for gadgets og FPS spil. Især Call Of Duty franchisen.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment