Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

BenQ ZOWIE XL2540 til eSport med 240 hz

 

0
Posted 15. november 2016 by

BenQ ZOWIE lancerer sin første eSport-skærm med 240 Hz opdateringsfrekvens, BenQ ZOWIE XL2540. XL-serien er en af verdens mest udbredte inden for eSport, og ud over en højere opdateringshastighed, har det XL2540 lånt en række funktioner fra resten af familien, heriblandt Black eQualizer, aftagelige sideafskærmninger samt en mat, refleksionsfri kant omkring skærmen.

Kombineret med en computer, der kan levere 240 fps (frames per second, billeder i sekundet) konstant, giver XL2540 en langt mere flydende spiloplevelse. Hastighed og præcision er altafgørende inden for eSport, og med springet fra 144 Hz til 240 Hz er eSport-atleter nu udrustet til at skifte til et højere gear og løfte eSport op på et nyt niveau.

XL2540 kan opleves på ZOWIEs stand, B04:05, på DreamHack Winter fra 24.-26. november i Elmia i Jönköping, Sverige. Spillende deltagere har desuden mulighed for at leje en XL2540 eller en XL2430 under DreamHack.

Besøg ZOWIE på DreamHack Winter 2016 og bliv vidne til den næste fase af eSport.

Oversigt over funktioner

  • 24,5″ eSport-monitor med 1920×1080 pixel opløsning
  • TN-panel med 240-Hz understøttelse og 1 ms responstid (gray-to-gray)
  • Black eQualizer-teknologi kaster lys i mørke dele af billedet uden at overeksponere lys områder
  • Aftagelige sideafskærmninger hjælper med at holde fokus på skærmen
  • Specialdesignet kant omkring skærmen forhindrer forstyrrende refleksioner
  • Ekstern S Switch-kontrolenhed med indbygget hukommelse og genvejsknapper til personlige indstillinger
  • Stik: DVI-DL / HDMI x2 / DP1.2 / 3,5-mm stik til hovedtelefoner og mikrofon

Flere oplysninger og billeder

BenQ ZOWIE XL2540 kan købes til en vejl. pris på DKK 4090,-

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment