Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

BLAST Pro Series i Istanbul skifter igen dato

 

0
Posted 16. maj 2018 by

Først var det lokale eksaminer der stod i vejen og nu er det valg i Tyrkiet. Så BLAST Pro Series er nu planlagt til weekenden d. 28.-29. september. Det kolliderer så med ESL One i New York. Indtil videre er holdene Astralis, NiP, Virtus.pro og Space Soldiers bekræftet, selvom individuelle spillere endnu ikke er bekræftet. Her er pressemeddelelsen:

Erdogans lynvalg tvinger kæmpe esports-event til ændring

Esport er for alvor kommet på verdenskortet og er nu også blevet en indirekte del af præsidentvalget i Tyrkeiet. Således er den internationale, dansk ejede, turnering BLAST Pro Series blevet tvunget til at flytte den stort anlagte Istanbul-event, som oprindeligt var planlagt til 24. juni – samme dato som landets præsident kort efter billetsalgets start valgte at benytte som valgdato.

Trods Tyrkiets status som et af de største markeder for esport med millioner af fans, er BLAST Pro Series, Istanbul den største esports event i Tyrkiet nogensinde. Mange ting går i stå i Tyrkiet op til og i forbindelse med et valg, og for events af en størrelsesorden som BLAST Pro Series med 7-10.000 tilskuere i Fenerbaches Ülcker Sports Arena, et større broadcast set-up til online streaming og live tv i op mod 100 lande, samt en række internationale sponsorer, vil det være mere eller mindre umuligt at gennemføre et arrangement.

Efter dialog med en lang række interessenter, inklusive begge landes ambassadører og konsulater, og efter et stort arbejde med og støtte fra lokale myndigheder, venue, deltagende hold, partnere og broadcastere (i Danmark TV2), er det nu lykkes at fastsætte en ny dato.

Således bliver BLAST Pro Series, Istanbul afholdt d. 29. september 2018 i Fenerbache´s Ülker Sports Arena. I Danmark vil turneringen blive vist på TV2 ZULU.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment