Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Blev Child of Light 2 lige teaset der?

 

0
Posted 9. august 2018 by

Child of Light har været et kæmpe hit på flere platforme. Nu er der måske mulighed for Child of Light 2 lige er blevet teaset.

Patrick Plourd som er instruktør på Blev Child of Light, har netop delt dette Tweet:

Billedet er delt for at fejre annonceringen af Switch versionen som vi har skrevet om i dag. Men bag ved denne Switch der er på billedet kan man se et stykke papir hvor der tydeligt står “f Light II” hvilket nemt henleder opmærksomheden på Blev Child of Light 2.

Der er ingen der ved om der er hold i det, eller det bare er for at drille. Så vi håber meget snart på en officiel udmelding fra Ubisoft.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment