Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Bliver GameBoks den “nye Switch”?

 

0
Posted 11. oktober 2018 by

Kickstarter projekter er meget in for tiden. Vi ser nu nærmere på GameBoks som faktisk lyder ret spændende.

Formålet med denne GameBoks er at man skal have muligheden for at tage sin konsol med på farten. Simpelt fortalt er GameBoks “bare” en kasse med en skærm til din konsol. Dette lyder ret simpelt, men alligevel ret genialt.

For med denne kuffert kan man nu have muligheden for at tage sin konsol med når man skal på farten. Så frem over kan man have alt man behøver i denne lille kuffert med når man skal ud og game med vennerne. Denne kuffert vil blandt andet henvende sig til Esport spillere, men også til nørderne der savner sin konsol når man er på farten.

I kan læse meget mere om dette spændende kickstarter projekt ved at klikke her.

Se her hvad denne GameBoks kuffert præcist kommer til at indeholde:

Hvis projektet bliver en succes, skulle der så stå en GameBoks hjemme hos jer?

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment