Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Bridge Constructor Portal udkommer snart på Switch, PS4 og Xbox One.

 


0
Posted 9. februar 2018 by

Headup Games og ClockStone Software udgav i december spillet Bridge Constructor Portal på PC, iOS og Android. Her blev vi udfordret i at bygge broer, så GlaDOS kunne blive tilfreds. Nu kan andre snart få chancen, da spillet nu har fået dato for Nintendo Switch, PS4 og Xbox One udgaverne af spillet.

Spillet går i sin enkelthed ud på at bygge broer og konstruktioner, der så kan hjælpe køretøjer fra den ene side og over til den anden side af skærmen. Udover bare at bygge, er der også elementer fra Portal serien såsom portaler. Ellen McLain der lagde stemme til GLaDOS, er også tilbage for at låne hendes ikoniske stemme til spillet.

Bridge Constructor Portal udkommer på Nintendo Switch og Xbox One d. 28 februar og på PS4 d. 1 marts.

Comments

comments


Jonas Plum

 
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commedore 64 og til nutidens konsoller. Elsker et fedt action spil, men er ikke tøven med spil fra alle genre. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig med videoproduktion og er ved at afprøve vande med spil udvikling. Find mig på instagram/jonasplum


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment