Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Bungie taber sutten med Niobe Labs

 

0
Posted 9. januar 2019 by

Det som skulle have været en hyggelig community event for at låse den sidste forge, Bergusia, op har udviklet sig til en katastrofe for Bungie og Destiny 2. Efter at denne “challenge” har været aktiv i næsten 24 timer er der stadig ingen som er kommet igennem. Dermed er det betalte content godt gemt af vejen indtil et eller andet team gider bruge nok forsøg for at løse dårligt tilrettelagte gåder. Oprindeligt var Destiny 2 en rum shooter selvom den nu er mere på vej over i gammeldags Cluedo og shader horder. Modsat f.eks. et raid eller en dungeon så har Bungie af mærkværdige grunde valgt at det hele skal syltes ind i mærkelige symboler og koder som Destiny 2 på ingen måde kan rumme. De fire streamere (King, Datto, Gald & Teawrex) jeg har fulgt har alle benyttet java scripts, billederedigering og meget andet for at komme gennem. Fejler du en kode så skal du starte helt forfra. Det tager i omegnen 10 minutter af komme det runde 6 hvor igen i skrivende stund er kommet videre.

Der er heller ikke meget community event når de eneste som overhovedet gider prøve er professionelle streamere. Bungies kunder er ikke overraskende vrede over at de skal betale for at streamere skal samle subs til deres kanaler. Samtidig er konsol spillerne voldsom utilfredse fordi mange af de ting som streamerne laver ikke kan udføres på konsol udgaverne.

Det kommer selvfølgelig ikke til at hjælpe at den quest line for at låse op for Bergusia er uhyggelig lang og som sædvanlig baserer sig på Bungie RNG som notorisk er broken.

Bungie har tabt sutten og er nu klar til at give Anthem og Division 2 spillere som gerne vil skyde ting.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment